Info
 • Dato
  28.
  September
  2020
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  245 kr.
 • Genre
  Foredrag

Mikkel Beha & den hvide verden

Obs. Pga. situationen med covid-19 er koncerten ændret fra nummererede siddepladser til unummerede pladser.  Dette skyldes de nuværende regler for afstande udstukket fra sundhedsmyndighederne. Vi har et system for at grupper/par kan sidde sammen men der skal være et sæde mellem dig og din gruppe og øvrige publikummer.  Nb. din nummerede plads er derfor ikke længere gældende.

Mikkel Beha & den hvide verden
Dato: 28.09.2020 kl. 19.00
unummerede siddepladser

De fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram “Kurs mod fjerne kyster”, der blev sendt på TV2. Her sejlede han hele kloden rundt sammen med sin familie på skibet Havana.

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårs-lavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Dette foredrag er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Mikkel Beha er opvokset på Nordkaperen, hvor han i selskab med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel Beha er tidligere tv-vært, redaktør og producer.

Glæd dig til et foredrag med Mikkel Beha, hvor du har en enestående mulighed for at komme med på hans rejser gennem overdådige billeder og livagtige beskrivelser.

Foredraget er et samarbejde mellem Gjethuset og Halsnæs Bibliotekerne.