Info

Modigliani Quartet

Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

Torsdag d. 25. juli kl. 20.00
MODIGLIANI QUARTET – Mulighed for at tilkøbe Festival Dinner (kl. 18.00)

Modigliani String Quartet blev dannet i 2003 af fire unge studerende fra Conservatoire National Supérieur de Musique de Paris og er nu en af verdens mest efterspurgte strygekvartetter.
Kvartetten vandt 1. prisen ved Vittorio Rimbotti Competition i 2005 og vandt året efter den prestigefyldte “Young Concert Artists Auditions” i New York, hvilket efterfølgende har medført en række koncertturnéer i USA. De har spillet i alle de førende koncertsale i verden. Kvartetten gæster jævnligt de store festivaler, bl.a. Lucerne Festival, Gstaad Menuhin Festival, Mecklenburg-Vorpommern Festival og Schleswig-Holstein Music Festival og arbejder jævnligt sammen med andre kunstnere som bl.a. Sabine Meyer og Renaud Capuçon.
Kvartetten har indspillet 5 prisvindende cd?er med musik af Haydn, Mendelssohn, Debussy, Ravel og Saint-Saëns mfl. I 2014 overtog de den kunstneriske ledelse af festivalen Rencontres Musicales d’Evian, der dermed genopstod efter 13 års pause.
Kvartettens medlemmer spiller alle på antikke instrumenter fra perioden 1660-1780.

Nummererede siddepladser
Pris kr. 200,- inkl. billetgebyr
PARTOUTBILLET kr. 1670,- inkl. billetgebyr

 

Torsdage: d. 18.juli og d 25 juli
Festival Dinner
En lækker 3 retters menu, serveret fra buffet.
Maden leveres af Rikkes Køkken.
Prisen er eksklusiv drikkevarer – men der vil under middagen være bordservering.
Obs. Kontakt os efter køb af Festival Dinner for reservering af bord. Kontakt via mail gjethuset@gjethuset.dk eller tlf. 40507030
Nb. Mad kan tilkøbes op til to hverdage inden en koncert.

Prisen for Festival dinner: 325 kr.