Info
 • Dato
  22.
  Oktober
  2020
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  115 - 370 kr.
 • Genre
  Stand-up, Teater

Mødre – Ufiltreret Comedyshow

MØDRE

OBS. EARLYBIRD PRIS KUN 170 KR (Første 100 solgte billetter) – NORMALPRIS 350 KR.

UFILTRERET COMEDYSHOW
Amning, bleskift og et tørlagt soveværelse. Det ufiltrerede comedyshow MØDRE fortæller ærligt og humoristisk om livet som småbørnsmor: Om drømmene, usikkerheden, forventningerne og om den altoverskyggende kærlighed til det lille væsen, der også er årsag til at man er indsmurt i gylp og pludselig ikke har sovet i tre måneder.

Skuespillerne Szhirley, Julie R. Ølgaard, Sara Møller Olsen og Lykke Sand Michelsen mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Her sidder overpylrede Fie, familievejlederen Lola, alenemoren My og den lesbiske overskudsmor Andrea. Fire kvinder, der som udgangspunkt ikke har noget til fælles, udover deres status som nybagt mor, men som deler ud af deres tanker om alt fra mor-trends og fertilitetsproblemer til cykelhjelme og hæmorider.

SLIP SAMVITTIGHEDEN
Tænker du engang imellem, at du var en god mor ? indtil du fik børn? Prøver du også at leve op til urealistiske idealer om at være den perfekte mor, der altid har hjemmeb(r)agt kage med? MØDRE er 80 minutter uden dårlig samvittighed. Kom, som du er. Ammende eller ikke ammende. Med fedtet hår eller indtørret frugtmos og del et komisk og sårbart take på moderrollen med din egen mor, veninde eller måske mødregruppen.

TEKST CHRISTINA SEDERQVIST, JULIA LAHME, METTE MARIE LEI LANGE, LYKKE SAND MICHELSEN OG ANNA BRO.
INSTRUKTION CHRISTINE EXNER

PRODUCERET AF LOUISE SCHOUW TEATER