Info

Morgan kvintetten

Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

Mandag d. 1. juli kl. 20:00 – Dørene åbner kl. 18:30
MORGAN KVINTETTEN

Vi åbner årets musikfestival med musikalske kronjuveler af højeste karat, nemlig med to af de værker, der utvivlsomt ville komme med på kammermusikkens Top 100. To klarinetkvintetter skrevet med godt 100 års mellemrum af to af den klassiske musiks giganter: Mozart og Brahms.
Og når vi så samtidig har fået en håndfuld af de bedste musikere til at spille for os på denne premiereaften, så er der nærmest statsgaranti for en stor koncertoplevelse.
Klarinettisten Lee Morgan er født i USA, hvor han studerede i Cleveland og Chicago, men i 1982 kom han til Danmark, hvor han konkurrerede sig ind som soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Lee Morgan er en meget aktiv kammermusiker i ind- og udland, bl.a. som medlem af Den Danske Blæseroktet, som i øvrigt afslutter denne sæsons festival.
Charlotte Rafn konkurrerede sig ind i Det Kgl. Kapel i 1995, men tog igennem nogle år del i musiklivet i Berlin, inden hun i 2006 vendte tilbage til Kapellet.
Også cellisten Emilie Eskær spiller i Det Kgl. Kapel, men hun er også en meget efterspurgt kammermusiker, ikke mindst sammen med sin søster, violinisten Julie Eskær. Sammen spiller de i Eskær Trioen, der tidligere har henrykt os på festivalen.
Og endelig Ettore Causa, der er violaprofessor på Yale Universitet, USA og regnes for en af tidens førende pædagoger og bratschister. Ettore Causa optræder både som solist og kammermusiker på diverse internationale festivaler og i koncertsale.
Vi glæder os til at byde publikum velkommen til en ny, strålende musiksommer i Frederiksværk.

Nummererede siddepladser

Pris kr. 180,- inkl. billetgebyr
PARTOUTBILLET kr. 1670,- inkl. billetgebyr