Info
 • Dato
  6.
  Oktober
  2019
 • Tid
  16.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  150 kr.
 • Genre
  Klassisk

Nana Bugge Rasmussen & Kristoffer Hyldig

Halsnæs Musikforening præsenterer:

Nana Bugge Rasmussen­
Mezzosopran Nana Bugge Rasmussen er født i København og har de sidste år rejse Europa rundt med sin store stemme. Bugge Rasmussen har studerede hun sang ved Universität der Künste, Berlin, og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Har har vundet priser i flere internationale konkurrencer og er modtager af Statens Kunstfonds legat ‘Den Unge Elite’.

I 2012 sang Nana Bugge Rasmussen for første gang ved Copenhagen Opera Festival. Her har hun siden optrådt flere gange i et bredt repertoire, senest i 2016 i forestillingen Exodus (Peter Bruun/Ursula Andkjær Olsen), med Figura Ensemble, instrueret af Rolf Heim. Hun har flere gange været solist med det franske orkester Le Capriccio Francais under ledelse af Philippe Le Fèvre, bl.a. som Dido i operaen Dido og Aeneas af Purcell (2014).

Også hendes koncert-repertoire spænder vidt og hun har været solist med bl.a. Accademia Bizantina under ledelse af Andreas Scholl, Kammerorchester Basel, Camerata Øresund, Holmens Barok og Randers Kammerorkester og optrådt i bla. Alte Oper, Frankfurt; Théatre de Champs-Élysées, Paris; Grand Théatre de Provence, Aix-en-provence; ved bl.a. Copenhagen Renaissance Festival, Festival International d’Opera de Beaune, Festival de Froville, Passage Festival m.fl.

I september 2017 sang hun Eurydike i operaen ?Nedstigning? af Nicolai Worsaae på Takkelloftet, Operaen, i København, og saidste år kunne hun bl.a. høres i Paris som alt-solist i Vivaldis Magnificat og Bachs Magnificat, i Sverige i Vadstena Akademins årlige operaproduktion og i New York og København med Apartment House’s produktion af Henning Christiansens opera ‘Dejligt vejr i dag ? n’est ce pas, Ibsen’.

Kristoffer Hyldig
Kristoffer Hyldig debuterede i 2010 på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium efter studier hos professor Niklas Sivelöv og Tove Lønskov. Kristoffer Hyldig er en af Danmarks førende pianister, og han har været meget efterspurgt som kammermusiker, akkompagnatør, orkesterpianist og solist siden sin debut.

Kristoffer har optrådt som solist med Copenhagen Phil og Det Kgl. Kapel. Han har desuden givet koncerter i Italien, Tyskland, Polen og Carnegie Hall ? New Yorks berømteste koncertsal . Han har lavet mange CD-indspilninger inkl. en Naxos indspilning med Hetna Regitze Bruun, som blev nomineret til P2-prisen i DR.

Den unge pianist har også succes i udlandet, og han fik fx juryens specialpris i EU Piano Competition i 2009 og har fået tildelt Jakob Gades store legat, Léonie Sonnings Musikfondsstipendium og Musikanmelderringens Kunstnerpris. Kristoffer Hyldig er medstifter af den ambitiøse “Messiaen Quartet Copenhagen“.