Info
 • Dato
  23.
  Februar -
  23.
  Februar
  2019
 • Tid
  20.00
 • Billetpris
  380 kr.
 • Genre
  Rock

Nephew – UDSOLGT

Nb. Nephew har lejet sig ind i Gjethuset og der er derfor ikke muligt at købe billetter i Gjethuset. Brug link nedenunder for at komme til Nephews billetsalg på Tikkio.

Nephew har I løbet af det sidste år markeret sig som et af de aller største livenavne i Danmark. Nu annoncerer de to warm up koncerter, som går i salg d. 11 december kl. 10.00.
Efter helt udsolgte koncerter i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning dette efterår, kunne de på ganske kort tid også melde alt udsolgt til deres omfattende arena tour i foråret 2019. 11 store koncerter sender bandet ud i stort set hele landet med deres imponerende show i løbet af marts måned næste år.
Men inden da har de som altid tænkt sig at få varmet ordentlig op. Ikke bare alene i et øvelokale, men også foran et publikum. Derfor sætter bandet nu to nye koncerter i salg. Den ene i Gjethuset d. 23.februar 2019. Her får publikum ikke den helt store skærm og lys-produktion med, men til gengæld får de Nephew i noget mere intime rammer og helt tæt på. Musikken er dog den samme.

Nephew sælger billetterne gennem Ticketmaster og Tikkio – Klik herunder på Køb billet og I vil blive sendt videre til billetsalg hos Tikkio.

Billetsalg starter d. 11.december kl 10.00