Info
 • Dato
  9.
  April
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  215 kr.
 • Genre
  Rock

Østkyst Hustlers //Ny dato

Obs. Pga. den nuværende situation med Covid-19 er koncerten flyttet til d. 9.april 2021.

Billetter købt til d. 24.oktober 2020 kan benyttes til den nye dato – Ønsker du billetten refunderet kontakt venligst vores bogholderi på gitte@gjethuset.dk – skriv dit ordrenummer samt info på den konto du ønsker pengene overført på. Deadline for refusion: 1.oktober 2020.

Gjethuset præsenterer:

 

I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille.

Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og i 2020 gør de det igen.