Info

PARTOUT Frederiksværk Musikfestival

Partoutbilletten gælder til hele perioden 5.juli -26.juli 

Efter aflysningen af sidste års festival var det meget svært at skulle vænne sig til tanken om et helt tomt Gjethus i den sædvanlige spilleperiode i juli måned.

Det smukke kulturhus har i 28 år dannet ramme for festivalens varierede og spændende sommeroplevelser, og været en vigtig del af det frodige danske musikliv.

De nuværende ufrivillige pauser eller beskæringer i aktiviteterne med live-musik i disse tider minder os alle om hvor vigtige ? og vanedannende ? disse oplevelser er.

Så meget desto mere glæder vi os til at afholde festivalens 29. sæson i 2021, og Frederiksværk Musikfestival håber at I vil blive fristede af deres tilbud til jer.

I samarbejde med Gjethuset og dets personale sørger Frederiksværk Musikfestival for at afholde arrangementerne på en sikker og betryggende måde i forhold til alle eventuelle krav og anvisninger fra sundhedsmyndighederne.

Frederiksværk Musikfestival har planlagt at præsentere 16 koncerter fra 5. – 26. juli.

Det er lykkedes os at genplacere en hel del af de tabte projekter fra sidste års aflyste festival, og vi kan desuden byde på genhør med et par af de udenlandske topnavne ? den britiske cellist Natalie Clein og den franske pianist Lise de la Salle som tidligere har været meget glade for publikummet og atmosfæren i Gjethuset.

Der vil i år ikke blive trykt programbog/ sæsonprogram som tidligere, så Frederiksværk Musikfestival håber at I vil følge dem løbende på www.frv-musik.dk , www.gjethuset.dk og på facebook.

Festivalens hjemmeside er blevet renoveret og opdateret, og den er nu åben.

Senere på foråret vil der blive fremstillet flyers eller foldere med relevante oplysninger. De vil kunne hentes i Gjethuset, på biblioteker og turistinformationer m.m.