Info
 • Dato
  3.
  Marts
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  120 - 220 kr.
 • Genre
  Pop, Rock, Under 25

PATINA

PATINA drager på tour, og i 2023 kan du opleve dem i Gjethuset. Forvent en aften med hæsblæsende energi fra bandets 3 frontfigurer og glæd dig til at høre deres melodiøse sange!

Det gik stærkt for PATINA. Fra at være en aktiv del af det sydende sydfynske musikmiljø i 2019 voksede de sig i 2020 til et af de mest markante nye navne på den danske scene. De havde hooks, stillede livets store spørgsmål, og deres udsolgte koncerter var eksplosioner af energi og melodi. Blandt kulminationerne var, at singlen ’FlammerRammer’ blev den mest spillede sang det år på P3. Kort tid efter fulgte debutalbummet ’Drømmefanger’ som, trods pandemien, for alvor fik sendtgruppen ud på landets mange koncertsteder.

PATINA fik den modtagelse, de havde drømt om. Men i farten nåede de ikke at bearbejde alle indtrykkene–endsige sætte ord på alt det usagte i en hæsblæsende tid. Det gjorde de derfor pågruppens andet album ’Genstart’, som udkom i sommeren 2022. Sangene er ikke–som set såmange gange før – en klagesang om succesens bagsider. Det er en gruppe tætte venners forsøg på at kigge sig selv og hinanden i øjnene og skrive og spille sig selv og hinanden videre.

De otte sanges indestængte energi kaldte på at få den kollektive kraft frem, som har været et af PATINAs adelsmærker ved deres mange koncerter. De otte sange manifesterer derfor også yderligere dét der efterhånden er alment kendt omkring PATINA; at de er ét af landets allerbedste nye live-orkestre, hvis inderste DNA tvinger dem ud på landets spillesteder, hvor de kan se publikum i øjnene og mærke fællesskabet sejre.

Hør musikken her:

Koncerten er stående.