Info
 • Dato
  9.
  November
  2022
 • Tid
  13.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  170 kr.
 • Genre
  Plus1

Plus1 – Twang

TWANG fornyer folkemusikken

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt!

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.

Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Melankoli, humor og kærlighed

Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende,

humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!

Dette er koncert er en PLUS1-koncert

PLUS1 er eftermiddagskoncerter en gang om måneden i Gjethuset.

PLUS1 handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen.

PLUS1-koncerterne giver fællesskab, nærvær, smil, grin og gode stunder.

PLUS1 er to billetter for en billets pris.

Læs mere om Plus1 her

Se de øvrige Plus1 koncerter her

Unummererede siddepladser