Info
 • Dato
  7.
  April
  2024
 • Tid
  10.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  120 kr.
 • Genre
  For børn

Popsi & Krelle

SÅ vender Popsi og Krelle tilbage ti 2024 – Efter en udsolgt koncert i 2023 i Gjethuset.

Hvem er Popsi og Krelle?

Popsi og Krelle blev født på YouTube i 2018. De er på rekordtid blevet et af de mest populære danske børnebrands i målgruppen børn 0-5 år. Deres musikvideoer har rundet 350 millioner visninger på YouTube og mere end 475.000 børnefamilier ser med på YouTubekanalen. Nu kan du opleve en koncert med Popsi & Krelle i Gjethuset.

Musik i øjenhøjde til børn og voksne

“Vi laver musik i øjenhøjde med de børn, som skal lytte til den”, siger Popsi og Krelle, som en af forklaringerne på, hvorfor de har opnået så stor en popularitet på så kort tid. “Vi har fokuseret vores aktiviteter på at lave musikfortællinger til de helt små. Der har nemlig længe været behov for fornyelse af musik til børn i alderen 0-5 år i en kvalitet, som både børn og voksne har lyst til at lytte til”, lyder det fra duoen. De har lavet nye fortolkninger af klassikere, som “Hjulene på bussen” og “Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du.” Samtidig er de kendte for deres egne klassikere “Rejs dig op og sæt dig ned” og “Tak for i dag”. Popsi og Krelle arbejder p.t. med et album med deres egne sange, som handler om hverdagens rutiner. Der er ikke sat dato for udgivelsen endnu, men duoen regner med udgivelse i løbet af 2022.

Platinvindende albums

Popsi og Krelle er også populære på streamingstjenesterne, hvor bl.a. deres dobbelt-platinalbum “20 af de bedste børnesange” i 120 uger har ligget på listen over de mest spillede albums. Det er foran navne som Ed Sheeran Rasmus Seebach og Kim Larsen.

I 2020 og 2021 vandt Popsi og Krelle Børn i Byen-prisen “Bedste Børnekulturpersonlighed”.

Popsi og Krelle arbejder sammen med bl.a. SMIL Fonden, Rigshospitalets børneafdelinger for cancer og akuthandling, Læger Formidler og Børneulykkesfonden. De ønsker at sprede vigtige budskaber til forældre, og give indlagte børn et lille frirum gennem musikken.

Bag Popsi & Krelle

Bag Popsi og Krelle er Maiken Ingvordsen (pianist, komponist, musikpædagog samt forfatter) og Christian Reinholtz (som har har arbejdet i forlagsbranchen gennem mange år). De mødte hinanden via deres tidligere arbejde med bl.a. marketing i bogbranchen – og nu er de Popsi og Krelle på fuldtid.

Ståpladser/gulvpladser