Info
 • Dato
  13.
  Oktober
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  115 kr.
 • Genre
  Klassisk

Rødovre Concert Band

Kom til en helt særlig oplevelse – stort orkester, stor dirigent, spændende musik. Det er Rødovre Concert Band

For første gang gæster Rødovre Concert Band Gjethuset.

Temaet for denne aften er japanske kompositioner og japansk inspireret musik. Du vil høre smukke klange, moderne toner, sublim bandsound med et touch af Østens mystik.

Orkestret er Danmarks bedste harmoniorkester og består af 70 musikere. Orkestret ledes af dirigent og soloklarinettist fra DR-Symfoniorkestret Jørgen Misser Jensen, som har stået i spidsen for orkestret i over 50 år. Orkestret har fra 1967 og til nu udviklet sig fra skoleorkester til at være blandt Europas top 5 harmoniorkestre. I årenes løb har adskillige komponister skrevet værker eller arrangeret musik specielt til Rødovre Concert Band, hvilket man vil opleve ved denne koncert.

Japanske Miho Hazama er omdrejningspunktet for koncertens 2. del. Hun er en af den unge jazzgenerations hotteste talenter med et imponerede CV. Herhjemme er Miho Hazama mest kendt som chefdirigent for DR Bigband siden 2019. Et frugtbart kunstnerisk samarbejde, som netop er blevet forlænget. Ud over dirigentvirksomheden er Miho også uddannet komponist og arrangør, og koncertens 2. del vil være med musik af Miho Hazama og hende selv som dirigent.

Glæd dig til en forrygende musikoplevelse!

Om Rødovre Concert Band

Rødovre Concert Band har et unikt socialt og familiært sammenhold, hvilket både skyldes, at det er et orkester i flere generationer samt de venskaber, der findes på tværs af alle aldre. De sociale relationer styrkes på de mange turnéer og rejser til udlandet og orkesteret har oplevet, set og spillet i det meste af Europa. Orkestret blev grundlagt i 1968 og består i dag af cirka 65 medlemmer. Orkestrets virke er muliggjort gennem tilskud fra Rødovre Kommune, som har understøttet orkestret siden oprettelsen for 50 år siden.

OBS unummererede siddepladser