Info
 • Dato
  9.
  November
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  275 kr.
 • Genre
  Pop, Rock

Rugsted & Kreutzfeldt

“Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæumsshow”-turne 2019.

I år er det 40 år siden, duoen udgav 1’eren, og det fejres med to eksklusive liveturnéer.

Sidste år tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause, som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur til en række udvalgte, favorit koncertsteder, i anledning af 40års-jubilæet, for deres første album udgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo bakket op af et fantastisk og velspillende orkester til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted & Kreutzfeldt -sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted & Kreutzfeldt tager på turné, består repertoiret af bagkataloget, samt nogle af de nye sange fra albummet “Sange vi skrev til andre”, samt små anekdoter ‘behind the songs’. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuld tryk på.

Rugsted & Kreutzfeldt’s mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til.

 

OBS.
Nummererede siddepladser
Dørsalgstillæg 25 kr.
Overtøj og større tasker skal i garderoben