Info

Saskia Giorgini

Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

Torsdag d. 18. juli kl. 20.00 – mulighed for tilkøb af Festival Dinner (kl. 18.00).
SASKIA GIORGINI, klaver

Italiensk-hollandske Saskia Giorgini var vinder af den internationale Mozart-konkurrence i Salzburg i 2016, og hun betragtes som en af de mest interessante pianister i den unge generation. Hun er rost for sin “fejlfri teknik, en smuk og bevægende lyd, en præstation fuld af fantasi og en ren musikalitet.”
Saskia Giorgini har optrådt i mange anerkendte sammensætninger og liveradiooptagelser fra vigtige koncertsale og festivaler overalt i Europa.
Hun deltog i den berømte Lockenhaus Festival Summer Academy, under den kunstneriske ledelse af Gidon Kremer. Ved sin debut i New York i 2013 opførte hun Rachmaninovs klaverkoncert nr. 1, med NYCA Orchestra. Hun har spillet sammen med talrige orkestre, og i september 2018 var hun solist i Mozarts klaverkoncert Kv. 491 sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester.
Saskia Giorgini har tidligere besøgt Frederiksværk Musikfestival ? i 2017 gav hun sammen med Henschel Kvartetten en uforglemmelig fortolkning af Brahms? Klaverkvintet i f-mol. Det bliver spændende at høre hende solo i dette kombinerede Liszt og Chopin-program.

Nummererede siddepladser

Pris kr. 180,- inkl. billetgebyr
PARTOUTBILLET kr. 1670,- inkl. billetgebyr

Festival Dinner

Torsdage: d. 18.juli og d 25 juli
Festival Dinner
En lækker 3 retters menu, serveret fra buffet.
Maden leveres af Rikkes Køkken.
Prisen er eksklusiv drikkevarer – men der vil under middagen være bordservering.
Obs. Kontakt os efter køb af Festival Dinner for reservering af bord. Kontakt via mail gjethuset@gjethuset.dk eller tlf. 40507030
Nb. Mad kan tilkøbes op til to hverdage inden en koncert.

Prisen for Festival dinner: 325 + gebyr