Info

SELÉNE MUNOZ M/ TRIO

Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

SELÉNE MUNOZ M/ TRIO:

Seléne Munoz, dans, Karen Guastavino Duelund, saxofon m.m., Jesper Thorn, kontrabas, Stephan Jarl, percussion 


Om musikerne:

Flere gange har vi haft fornøjelsen af at opleve danserinden Selene Muñoz her i Frederiksværk – og hver gang har det været en stor oplevelse. Hun har danset hele sit liv og voksede op i Danmark, hvor hun startede sin dansetræning som fireårig. Som 14-årig flyttede Selene Muñoz til Madrid, hvor hun studerede på det anerkendte flamencoakademi Amor de Dios og efterfølgende på Real Conservatorio Professional de Danza, hvorfra hun blev færdiguddannet i 2009.

Hun har optrådt over hele verden og på nogle af de største scener, såsom Guggenheim-museet i New York, Tjajkovskij-koncerthuset i Moskva, Det Kongelige Teater i Danmark, og Museo Reina Sofía i Madrid. Derudover har hun optrådt for den spanske kongefamilie, ligesom hun er hyppig gæstedanser for den danske kongefamilie. Selene Muñoz er en efterspurgt underviser og koreograf, og hun har undervist dansere fra både Den Kongelige Ballet i Danmark, New York City Ballet og Cirque du Soleil. 

Ved denne lejlighed optræder hun med en trio af usædvanlig musikalsk sammensætning – tre fremtrædende musikere, der hver især har glimrende karrierer indenfor såvel den mere traditionelle klassiske musik og den eksperimentelle og mere rytmiske musik. 

 

Program:

Musik af Astor Piazzolla, Seléne Munoz m.fl.

Unummererede siddepladser