Info
 • Dato
  13.
  April
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  355 kr.
 • Genre
  Filmmusik, Pop
Nummererede siddepladser

Sinne Eeg / Shaken not stirred

SINNE EEG – SHAKEN NOT STIRRED

Den forrygende James Bond koncert ”Shaken Not Stirred” præsenteres af en af Danmarks bedste jazzsangere, Sinne Eeg. Med sig har hun sangeren Patrick Dorgan som bl.a. er kendt fra DR´s X Factor. Sammen med et band plukket fra absolut øverste hylde fremfører de to vokalister en perlerække af de kendte temasange fra Agent 007 filmene. Sinne og Patrick akkompagneres bl.a. af den amerikanske pianist og arrangør Josh Nelson (Natalie Cole, Ivan Lins, Kurt Elling) som Sinne mødte under et ophold i Hollywood. Her opdagede hun at de begge har en stor kærlighed for sangene fra Bond filmene.

”Musikken er knapt så orkestreret som originalarrangementerne”, fortæller Sinne Eeg. ”Mange af Bond-sangene er små genistreger og fuldt på højde med de jazzklassikere, jeg normalt synger. Og fordi sangene er så gode, holder de også til at blive fortolket på forskellige måder” fortsætter hun. ”Vi kommer til at tage vores egen approach og spille sangene, som vi ville spille andre jazzstandarder. From Russia With Love er oplagt at lave til et swingnummer mens You Only Live Twice, som Nancy Sinatra jo sang, får et mere moderne og nordisk udtryk. Dog uden at det bliver alt for syret”, smiler Sinne Eeg.

I koncerten høres også No Time To Die, som Billie Eilish synger i filmen fra 2020 af samme navn, samt bl.a. License To Kill (Gladys Knight), Nobody Does It Better (Carly Simon), Goldfinger (Shirley Bassey) og Live And Let Die (Paul McCartney).

Se en teaser fra koncerten her: https://youtu.be/BTQXqW65qao

Line up:

Sinne Eeg (vokal)

Patrick Dorgan (vokal)

Josh Nelson (piano)

Jacob Christoffersen (keyboards)

Morten Lund (trommer)

Morten Ramsbøl (bas)

Nikolai Bøgelund (trombone)