Info

Sitkovetsky Piano Trio

Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

Torsdag d. 11. juli kl. 20.00
SITKOVETSKY PIANO TRIO

Da Sitkovetsky Piano Trio havde udsendt sin første cd med værker af Smetana, Suk og Dvorák skrev Limelight Magazine: “deres tempi er hele tiden helt perfekte, de spiller som engle, og deres samarbejde er perfekt. Dette er en trio, der vil nå meget langt”.
Trioen blev dannet i 2007 af violinisten Alexander Sitkovetsky og pianisten Wu Qian, og cellisten Leonard Elschenbroich, der dog siden er blevet erstattet af Isang Enders. Da trioen spillede i Regensburg i Tyskland, afsluttede Mittelbayerischer Zeitung sin anmeldelse af koncerten med disse ord: “Det er et lykkeligt tilfælde, når ungdommelig energi, modenhed og en overlegen fornemmelse for stil finder sammen som i denne trio. Og det er en Guds lykke at lytte til dem.”
Ud over deres samarbejde i trioen har alle dens tre medlemmer en omfattende virksomhed som solister verden over og i andre kammermusikalske sammenhænge.
Alexander Sitkovetsky har flere gange tidligere besøgt Frederiksværk Musikfestival, hvor han blandt andet har spillet sammen med cellisten Natalie Clein.

Nummererede siddepladser

Pris kr. 180,- inkl. billetgebyr
PARTOUTBILLET kr. 1670,- inkl. billetgebyr