Info

Spisning til Halsnæs Jazzfestival

Under Halsnæs Jazzfestival har du mulighed for at spise lækker mad i Gjethuset inden tre af koncerterne.

Torsdag og fredag kan du tilkøbe JazzTapas, og lørdag serverer vi lækker JazzDinner med flere retter.

TapasJazz

Torsdag den 19. og fredag den 20. september:

  • Tomatmarineret tun med sprøde salater
  • Parmaskinke med knuste kikærter rørt med hvidløg, persille
  • Grønsalat med bønner, kylling, rygeost og sennepscreme anrettet i glas
  • Andeleverpate med blomme salsa
  • Bagt blomkål med karse og mandler
  • Små tærter med porre og gedeost
  • Brie med noget sødt
  • Hjemmebagt brød og smør

Maden  leveres af Rikkes Køkken

OBS:
Ingen bordbestilling til TapasJazz – man får udleveret maden i caféen mod fremvisning af madbillet og vælger selv en plads i cafeen. Drikkevarer købes i baren.

JazzDinner/Buffet

Lørdag den 21. september:

  • Lun jordskokkesuppe med ristet svampe ( anrettet i glas) J
  • Limelaks med sprøde salater
  • Okseinderlår med basilikumscreme creme
  • Okse stegt med krydderurter og kraftige sauce
  • Bagte porre med salat, mandler og feta
  • Langtids stegt glad gris
  • Stegte kartofler med smør og persille
  • Agurker vendt i youhurtcreme
  • Bagte persillerødder og hvedekerner med persilleolie
  • Dessert: Chokolademousse med saltkarmel og bær

OBS:
Bordbestilling skal ske via Gjethuset på mail gjethuset@gjethuset.dk eller tlf. 4070 5030 efter køb af madbillet til JazzDinner/Buffer. Kun hvis der er reserveret plads/bord, kan vi garantere gæsterne at kunne sidde sammen.