Info
 • Dato
  3.
  November
  2019
 • Tid
  16.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  150 kr.
 • Genre
  Klassisk

Halsnæs Musikforening: Steinaa Trio

Halsnæs Musikforening præsenterer 
Dørene åbner en time inden koncertstart
unummererede siddepladser

Eva Steinaa (f. 1993)

Hun begyndte sin obo-undervisning som 9-årig på Københavns Musikskole hos musikskolelærer Eva Holck. Som 15-årig blev hun optaget på Sankt Annæ Gymnasiums MGK-linje og har modtaget undervisning af solooboist i Det Kongelige Kapel Joakim Dam Thomasen og træblæserprofessor Max Artved.

Som 17-årig blev Eva Steinaa optaget på det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og går nu i solistklassen samme sted. Siden 2015 har hun desuden modtaget undervisning fra en af verdens førende oboister, solooboist fra Royal Certgebouw Orchestra, Alexei Ogrintchouk.  Eva Steinaa er flere gange blevet hædret med priser som f.eks. P2 Talentpris 2014 og i 2015 både Den Norske solistpris , Gladsaxe Kommunes Musikpris og Léonie Sonning Talentpris.

Hun vandt i 2013 både stillingen som 1.solo oboist i Sønderjyllands Symfoniorkester og DR SymfoniOrkestret.

 

Maria Steinaa

Hun begyndte at spille fløjte som ni-årig på Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun senere også færddiggjorde det konservatorieforberende grundkursus MGK. I en alder af 17, blev hun optaget som studerende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med Toke Lund Christiansen som sin lærer.
Maria studerer nu på solistklassen i København med Ulla Miilmann og Anna Dina Schick som lærere.

Maria har vundet flere priser ved Berlingske Tidendes Musikkonkurrence og i Øresunds Solist. Derudover har hun også deltaget i den Internationale Carl Nielsens Fløjtekonkurrence i 2014 og i Crusells Internationale Fløjtekonkurrence i sommeren 2017.

I 2014 modtog hun det berømte Léonie Sonnings stipendium og det store Jacob Gade Legat og har derudover også modtaget legater fra Augustinus Fonden til lektioner med fløjtenister i udlandet.
Maria har deltaget i masterclasses og fået private lektioner med bl.a. Emily Beynon, Philippe Bernold, Mathieu Dufour, William Bennett, Denis Bouriakov, Vincent Lucas, Michael Hasel, Wissam Boustany, Andrés Adorján og Pierre-Yves Artaud.

 

Galya Kolarova 

Den bulgarske pianist Galya Kolarova debuterede fra Solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2012 og har tidligere studeret i Østrig, Italien og Bulgarien. Her modtog hun undervisning af bl.a. Zdravka Nikolaeva, Atanas Kurtev, Jose Ribera, Konstantin Bogino, Bohumila Jedlickova og Gerhard Schulz. Hun har deltaget i masterclasses med internationalt anerkendte lærere som Boris Berman, Pnina Salzman, Matti Raekallio, Emanuel Krasovsky og Andrzej Jasinski.

Galya Kolarova har været prismodtager i både nationale og internationale konkurrencer, heriblandt: 1. pris i kategorien “solist med orkester” i ’Festival Musica i Laguna’ i Italien for sin fremførelse af Chopins 2. klaverkoncert, 2. pris ved ’Nordic Piano Forum’ i København og vinder af ’MODO’s’ konkurrence for et uddannelsesprojekt for børn i Bulgarien.

Siden August 2016 har Galya Kolarova været fastansat som pianist for ’De Gamle Drenge’ fra ’Det Danske Drengekor’, og nyder en succesfuld karriere med koncerter i anerkendte koncertsale i Europa, Asien og Mellemøsten både som solist og kammermusiker.