Info
 • Dato
  12.
  December
  2020
 • Tid
  11.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Genre
  For børn

Stine Michel med orkester

Nb. dørene åbner en time inden showstart – det er påkrævet at bære mundbind/visir til shows/koncerter i Gjethuset. Man må gerne tage mundbind/visir af når man sidder på en plads.

Levende Musik i Skolen (LMS), Halsnæs Kommune og Gjethuset har indgået et nyt samarbejde som betyder at Gjethuset nu kan tilbyde kommunens borgere flere gratis kulturoplevelser for familier og børn.

Der afvikles i efteråret to skolekoncerter, hvor Gjethuset vil få besøg af lokale skoler, og tre børnekoncerter, hvor man kan få tre forskellige musikalske oplevelser. Dette er en af de koncerter.

 

STINE MICHEL MED ORKESTER

Nu’ det jul

Tag med EventyrOrkestret på en julerejse ind i jordens indre. Helt ind til Julefruen Fauna, der ønsker sig et nyt klokkespil til kirken. Et klokkespil, som kan spille en julemelodi – gerne en der kan danse til. På julerejsen møder vi bla. misteltenen kyssesyge Sylvia og de tre små dværge. Om missionen lykkedes kan kun en koncert med EventyrOrkestret afsløre.
Stine Michel benytter sig af magiske remser, fantasifulde sange med rytmer og finurlige linjer, der giver publikum lyst til at synge med.Målgruppe: Familier

Genre: Folkemusik, Rytmisk musik

Medvirkende:

Stine Michel: Sang og fortælling

Jesper Uno Kofoed / Christine Dueholm: Trommer og kor

Morten Lundsby / Henrik Kunz: Bas og kor

Jan Rørdam / Perry Stenbäck: Guitar og kor