Info
 • Dato
  12.
  September
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  295 kr.
 • Genre
  Mad, Pop

UDSKUDT // Teitur i Gjethuset

INFO OM CORONA (COVID-19)

I forbindelse med myndighedernes udmelding onsdag aften er Gjethuset lukket med øjeblikkelig varsel. Vi aflyser alle koncerter og arrangementer fra torsdag d. 12. marts og frem til d. 1. april.

Mht. købte billetter og information til kunder om aflysninger eller flytninger af events arbejder vi i dag på at give alle besked!

Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

Pas godt på jer selv og hinanden

Vi ses snart igen i Gjethuset!

Den færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 8. studiealbums I baggagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet ‘I Want To Be Kind’.

“Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra “I Want To Be Kind,” samt helt nye numre og selvfølgelig også publikums favoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.