Info
 • Dato
  22.
  Februar
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  350 kr.
 • Genre
  Pop, Rock
Nummererede siddepladser

The Cavern Beatles

The Cavern Beatles

60th Anniversary of The Touring Years 1963-1966

Kalder alle Beatles-fans! Kom helt tæt på The Beatles’ legendariske musik, når det populære coverband ’The Cavern Beatles’ spiller hyldestkoncert til rockikonerne I Gjethuset Frederiksværk 22. februar 2024.

Bandets navn henviser til The Cavern Club i Liverpool. Her optrådte The Beatles i deres tidlige dage. Netop her spillede de 9. februar 1961 den første af deres 292 koncerter på den nu legendariske klub.

Nu kan du opleve bandet ’The Cavern Beatles’, som er godkendt og autoriseret af netop The Cavern Club.

Et af Storbritanniens mest anerkendte hyldestbands

‘The Cavern Beatles’ er et af Storbritanniens mest anerkendte hyldestbands, som i deres populære shows formår at genskabe Beatles’ helt unikke bagkatalog. Det gør de med en utrolig præcision, både musikalsk og vokalt.

Det anmelderroste band har tidligere høstet stor succes på deres turnéer. Denne tour sætter fokus på The Beatles’ turné-år 1963-1966. Alle de store hit er naturligvis på setlisten, men publikum kan også glæde sig til at høre de mindre kendte perler, som ofte bliver overset. Heriblandt sange fra b-siderne af de oprindelige vinylplader.

Bandets medlemmer er ud over at være talentfulde musikere og sangere også enormt dedikerede Beatles-fans, og alle gør de sig umage for at genskabe de fire karakterer på scenen. Deres stemmers forbløffende lighed med Beatles-medlemmernes skyldes formentlig, at de er opvokset det samme sted, nemlig i Liverpool.

‘The Cavern Beatles’, som har turneret i mere end 40 lande, anses for at være så tæt på den ægte vare som overhovedet muligt. Mange betragter dem som Beatles-hyldestbandet, for både deres udseende, stemmer og bevægelser ligger tæt op ad originalen. Anmeldere siger blandt andet:

– Ligheden er slående – men lyden, lyden … Dette kunne virkelig være The Beatles. (Irish Times, Irland)

– De gør det fantastisk godt. Deres påklædning, deres bevægelser, deres snakke mellem sangene, vittighederne og ikke mindst musikken selv er så tæt på autentisk som overhovedet muligt. (Nordlys, Norge)

– De er talentfulde sangere, som formår at fange den musikalske følelse af de originale ’Fab Four’. (Tony Barrow, tidligere presseansvarlig for The Beatles)

Kom selv og oplev dem, og tag familie og venner med til en skøn aften med den ikoniske musik, der nu har inspireret tre generationer – og bare bliver ved. Såvel erfarne fans som helt nye har en mindeværdig aften i vente.

Nummererede siddepladser