Info
 • Dato
  21.
  April
  2024
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  85 kr.
 • Genre
  Pop
Unummererede siddepladser

The singing Brothers

”The Singing Brothers”

Gjethuset er vært for en Evergreens matiné, når ”The Singing Brothers” kommer forbi og giver koncert søndag, den 21. april 2024, kl. 15.00.

De fleste husker sikkert de store amerikanske jazz og blues hits startende fra 1950ére. Vi nævner lige kunstnere som Frank Sinatra, Louis Armstrong og Nat King Cole. Over 60ér og 70érnes rock og popnumre med Elvis Presley, Tom Jones, The Everly Brothers og Stevie Wonder. Til lidt nyere Evergreens op gennem 80érne. Numre, der er ren nostalgi og giver minder tilbage i tiden. ”The Singing Brothers” synger de store hits i specielle arrangementer og det er bare at læne sig tilbage og nyde sangene.

”The Singing Brothers” består af Erik Bønnning Larsen og Tom Eklund, der i de yngre år gik i samme klasse på sangskolen Sankt Annæ Gymnasium. Sangen har altid været et bærende element for dem gennem livet. Og begge med en stor forkærlighed til Evergreens. Først for få år siden fandt de sammen og dannede denne duo. ”The Singing Brothers” har siden haft koncerter i ind- og udlandet på mindre spillesteder. Tom Eklund bor i Halsnæs Kommune og en af de lokale. Mange ældre borgere har haft glæde af, at høre Tom synge. Han har nemlig optrådt på de fleste plejecentre og på Arresødal hospice i kommunen.

Koncerten varer 2 x 40 minutter og med en indlagt pause. Der kan købes kaffe, te, kage og drikkevarer før koncerten og i pausen. Koncerten foregår i caféområdet og billetter á 85 kr. inkl. gebyr, kan købes gennem Gjethusets billetsalg. Bemærk, antal begrænset pladser.