Info
 • Dato
  28.
  Oktober
  2018
 • Tid
  16.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  150 kr.
 • Genre
  Klassisk

Trio Phil

Halsnæs Musikforening præsenterer
Dørene åbnede en time inden koncertstart
Unummererede siddepladser

 

 

Kirstine Futtrup
Kirstine Futtrup, født i København i 1980 og begyndte at spille violin som 4-årig hos Tove og Bela Detreköy ved Det Danske Suzuki-institut. I 1997 blev hun optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hvor  Kirstine Debuterede fra solist klassen i februar 2006, med proff. Milan Vitek og proff. Gerhard Schulz i ryggen.

Kirstine var stifter af den prisbelønnede Paizo Kvartet, som var internationalt anerkendt. Kirstine Futtrup har været solist med mange danske orkester og siden 2006 været koncertmester i Athelas Sinfonietta Copenhagen. Siden februar 2008 er hun solospiller i Copenhagen Phil.

Desuden vandt Kirstine i 2003 violinkonkurrencen på DKDM og har modtaget Léonie Sonnings stipendiat, Jacob Gades store pris og Sonys Talentpris.

Eva Katrine Dalsgaard
Eva Katrine Dalsgaard er uddannet på hochschule fur Musik,”Hanns Eisler” i Berlin hos prof. Kim Kashkashian.
Umiddelbart efter sin diplomeksamen derfra, tiltrådte Eva Katrine en stilling i Oslo Filharmoniske Orkester.I 2001 vendte hun retur til Danmark,først til Det Jyske Ensemble-basisensemble i Viborg Amt-og siden til solistklassen på Det kongelige danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2004 med Tim Frederiksen som lærer.

Yderligere inspirationskilder tæller blandt andre Thomas Riebl, Garth Knox og Gyorgy Kurtag.
I 2005 modtog hun Leonie Sonning-stipendiet og blev ansat som solobratschist i Copenhagen Phil-hele Sjællands Symfoniorkester.
Eva Katrine har gæstet de fleste fremtrædende, danske kammermusikensembler, blandt andet Nightingale String Quartet,Copenhagen Classic og Diamantensemblet.Ved siden af passionen for kammermusik er Eva Katrine inkarneret vinterbader og litteratur-elsker!

Richard Krug
Richard Krug tiltrådte sin stilling som solocellist i Copenhagen Phil i 1998 og etablerede sig hurtigt som efterspurgt kammermusiker og solist. I 2004 grundlagde han, sammen med tre kollegaer fra orkestret, Sjællands Strygekvartet. Ensemblet, som senere skiftede navn til Copenhagen String Quartet, har turneret i det meste af Europa og i USA.

Richard er en flittig arrangør, og har skrevet utallige transkriptioner til forskellige besætninger og anledninger. Sidst har han omarbejdet Schuberts Winterreise til Copenhagen String Quartet. I flere år har han været tilknyttet Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som lærer.

Han bliver ved med  at søge nye udfordringer, og ved Jazzfestivalen i 2016, delte han scene med en stribe af Danmarks mest fremtrædende jazzmusikere.