Info
 • Dato
  17.
  Oktober
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  205 kr.
 • Genre
  Rock

Trioen Jensen, Mandipira & Puggard-Müller

Gjethuset præsenterer:

Trioen Jensen, Mandipira & Puggard-Müller 

MIRIAM MANDIPIRA er født i Zimbabwe, men er de seneste år blevet udråbt til at være Danmarks nye store blues-, jazz- & gospelsangerinde. Den alsidige kunstner, der er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin, har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler i Skandinavien og Afrika – alle steder med forrygende reaktioner og anmeldelser. Miriam er kendt for sine udadvendte stil og kæmpe store stemme!

TROELS JENSEN er dansk bluesmusiks tilbagelænede nestor og godfather. Troels har i årtier beriget publikum og musikerkolleger med sit nærvær og skarpe fornemmelse for ”the blues”. DANSK BLUES’ GRAND OLD MAN: I seks årtier har Troels Jensen lagt et blues-soundtrack til dansk rockhistorie. DELTA BLUES BAND blev dannet i 1968 med ham i front og skabte sig snart ry som er af de betydeligste danske bluesbands, der backede store navne som Sonny Terry & Brownie McGhee, John Lee Hooker, Mike Bloomfield og Memphis Slim.

THOMAS PUGGAARD-MÜLLER var med til at starte DELTA BLUES BAND tilbage i 1968. Har spillet i bands som PAN, Culpepers Orchaardt og Soulfood, og har medvirket på en lang række udgivelser med danske og udenlandske solister, bl.a. Sunnyland Slim og Wild Bill Davidson.

OBS. Dørsalgstillæg: 25,-