Info
 • Dato
  25.
  Februar
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  150 - 215 kr.
 • Genre
  Pop, Rock, Under 25

Tue West

I 20 år har Tue West opholdt sig på sin egen musikalske platform og har samtidig været en bestanddel af 00’ernes store generation af dansksprogede sangskrivere. Nærværende og aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet, og den udtryksfulde og improviserede tilgang til musikken er en stor del af hans dna. Nu har du mulighed for at opleve Tue West med Band i Gjethuset.

I det både velkendte og varierede bagkatalog, mødes stemmen, historierne og de poetiske tekster, med et dynamisk og effektfuldt setup med innovative musikere og el-guitaren i fokus. Bredde i lyd og atmosvære, der går hånd i hånd med det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.

Den 5. november 2021 udgav Tue West sit første album i 5 år: “Frihed Til At Være En Fange”. I Perioden efter det grammy-nominerede album “Der er ingen der venter på os” (2016), har han bl.a. udsendt en EP og en god håndfuld singler. 

Senest var han sangskriver og komponist i den anmelderroste teaterkoncert “Sange Ud Af Evigheden” der blev opført på Kronborg Slot i marts 2022 og nogle måneder efter udkom sangskriverens første solo-udpil på engelsk.

Ydermere er sangskriveren repræsenteret i den 19. Udgave af Højskolesangbogen  med sangen “Hvad tænker Ingrid på” (Eslund/West). Sangen udkommer desuden i indspillet version i November 2022.

Tilbage i 2004/05 blev debutpladen belønnet med en Grammy, P3’s talentpris og en kunstpris fra Statens Kunstfond. 

På det nye album, og til livekoncerterne, flirter sangskriveren med inspiration fra 70/80’ernes guitarkoryfæer, stadig med den dansksprogede poesi som det fortællende midtpunkt. Bagkataloget og de nye sange bliver fortolket i rejsen rundt i den improvisationsprægede folk/rock og i det autentiske nærvær.


Tue West Band:

Jeppe Gram: Trommer

Line Marianne: Vokal, Keys

Albert Raft: Bas, Saxofon, Vokal

Tue West: Vokal, Guitar

Koncerten er stående.

Hør musikken her: