Info
 • Dato
  19.
  Januar -
  6.
  Marts
  2020
 • Tid
  13.00
 • Genre
  Kunst

Udstilling: ECHO

19. januar – 6. marts

ECHO


Syv kunstnere undersøger deres kunstneriske baggrund.

I en tid hvor egoet er i fokus er det vigtigt at huske, at vi alle er et produkt af fortiden. Som kunstnere arbejder vi hele tiden bevidst eller ubevidst med referencer til kunstnere før os. Vi bliver påvirket af tidsånden, personligheder, kunstværker, kunstepoker og oplevelser.

Med ECHO ønsker vi at gå tilbage til øjeblikke, som har haft stor betydning for os og for vores virke som kunstnere. Vi vil gå tilbage i tiden, hvor et særligt (og måske afgørende) møde mellem kunsten og os har fundet sted. Ved at fokusere på dette møde, vil vi undersøge vores egen kunsthistorie og inspirationskilder, for derigennem at se om der er en forbindelse mellem dette møde og vores kunstneriske virke som det ser ud i dag

hvor kommer vi fra?

Det har været vores ambition at lave en udstilling med stor spændvidde og diversitet i sit udtryk og materialevalg, hvor kunstnernes værker går i samspil med hinanden og skaber en rød tråd gennem hele udstillingen og de forskellige discipliner. Vi har derfor samlet en gruppe samtidskunstnere, der arbejder med kunst af høj kvalitet på tværs af medier og discipliner i et spændingsfelt mellem video, maleri, foto, skulptur, installation, tekstiler m.m. Med denne gruppe viser vi materialeundersøgende kunst overfor narrativ kunst, farver overfor form, stramme systemer og dogmatiske fortolkninger overfor det sensitive og intuitive, det figurative overfor det nonfigurative.

De udstillende kunstnere er Renate Borgen, Hanne G. Grønlund, Hanne Helms, Hanne Nielsen Kjærsgaard, Ninna Bohn Pedersen, Mette Sandfær, Gitte Svendsen.

Artist Talk 13. januar kl. 19-21

Mød kunsten og kunstnerne bag den kommende udstilling ECHO.