Info
 • Dato
  5.
  Oktober
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  125 - 225 kr.
 • Genre
  Pop
Ståpladser

Wafande

Wafande indtager GJETHUSET på sin “Det Der Skal Til Tour”.

 

Wafande glæder sig til at blive genforenet med sit dedikerede publikum og dele sin musik på tværs af Danmark.

  

Wafande har i mere end et årti sunget og charmeret sig ind i danskernes hjerter med en perlerække af hits og sin strålende personlighed, siden han brød igennem lydmuren med det ultimative sommerhit ”Gi’ Mig Et Smil” og debutalbummet ”Du Ved Det tilbage” i 2011.

 

Siden hans første del af “Det Der Skal Til”-turnéen har Wafande længtes efter at komme tilbage og levere uforglemmelige musikalske og nærværende øjeblikke. Med et arsenal af spritny musik i bagagen, vil fans have mulighed for at opleve numre, der aldrig før har ramt ørerne.

“Jeg kan ikke vente med at komme ud i det danske land og skabe en uforglemmelig stemning sammen med jer alle. I kan godt glæde jer til en aftener, hvor vi kommer helt tæt på hinanden og mærker kærligheden, til os selv, og til musikken!” udtaler Wafande.  

  Kærligheden skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste liveperformere, der er fuld af overraskelser.