Info
 • Dato
  2.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  295 kr.
 • Genre
  Blues, Rock

Walter Trout (US)

Blues- og rocklegenden Walter Trout gæster Gjethuset, når han drager på efterårsturné med sit amerikanske band.

Dansk gifte Walter Trout, regnes for en af verdens allerbedste blues- og rockguitarister, og han er tilbage i absolut topform. Efter et veloverstået sygdomsforløb og en levertransplantation for seks år siden, er han nu tilbage.

Walter Trout er aktuel med albummet “Ordinary Madness,” som har fået fantastiske anmeldelser i alverdens medier. Desuden er han også aktuel med sin selvbiografi “Rescued From Reality.” og når vi kommer hen til efteråret, er der endnu et nyt album på gaden.

Walter Trout er en musiker med mange talenter, og hans evner med en guitar er absolut ikke til at tage fejl af. Han kan spille enormt komplekse melodier uden fejl, og hans teknik er absolut verdensklasse. Han er uden tvivl en guitarist alle burde opleve live, og med ham i front, er der lagt op til en koncert i verdensklasse. Han har en spændvidde, hvor han i særdeleshed excellere i rocken og bluesens verden.

Læs et par af uddrag for anmeldelserne af “Ordinary Madness:”

Her er et par af de mange overstadige anmeldelser af “Ordinary Madness”:

American Singer & Songwriter har de helt store ord fremme.

“Ordinary Madness is a career-defining, 11-song tour-de-force of tortured blues, wounded vocals, mind-blowing guitar solos and hellish harmonica playing performed by a battle-scarred vet at the top of his game”.

Thomas Treo i Ekstra Bladet:

“Walter Trout synger så inderligt, at det må gøre ondt i indvoldene. Hvis Trout ikke havde været en frådende intens og ekvilibristisk topguitarist, kunne han snildt havde fået en karriere som soulsanger”.

Hør musikken her:

OBS Ståpladser