Vi arbejder for et kulturhus, der også er åbent for de unge. Et kulturhus hvor unge i Halsnæs også kan udfolde sig kreativt. Vi har fokus på talentudvikling (både bag og på scenen), vækstlagsmusik og gennem projekter med vores samarbejdspartnere Kulturmetropolen, Halsnæs Kommune, Folkely Festival, Frederiksværk Forum m.fl. inviterer vi unge til at være en del af kulturlivet i Halsnæs.

U25 – rabatter for unge under 25 år

Under vores program kan du finde kategorien U25. Her finder du de koncerter vi har særlige priser til for unge.

Er I en større klasse eller gruppe af unge der vil ind og opleve en koncert, show eller forestilling så kontakt os gerne for et godt tilbud på billetter Manisha@gjethuset.dk.

Nye Skud

Spillested og Festival giver lokale plads i rampelyset

Gjethuset og Folkely Festival har sat deres fælles kræfter ind for at løfte den lokale musikscene. Ved at invitere lokale artister med tilhørsforhold til Halsnæs, ønsker de at give et rygstød til det musikalske vækstlag. “Nye skud” fandt sted første gang i 2023, og forventes at blive en tilbagevendende begivenhed.

Restage X Gjethuset

Gjethuset og Restage arbejder på at skabe fremtidens eventarrangører. Vil du være med til at skabe koncerter og events i Gjethuset, og er du nysgerrig på musikbranchen? Så kan du blive en del af Restage-forløbet i Gjethuset. Det kræver ingen tidligere erfaring, bare du har lyst til at lære noget om eventkoordinering, projektledelse, og iværksætteri. Du bliver en del af et fællesskab, hvor i skal koordinere aktiviteter og arrangementer i Gjethuset.

Er det dig, der drømmer om at sætte dit præg på de aktiviteter, som Gjethuset har, så tag fat i Christina på christina@gjethuset.dk

Kreative værksteder, markeder og andre ideer

Sidder du med en god ide? Måske drømmer du om kreative værksteder, en croquis-aften, en koncertrække arrangeret med fokus på nye artister, upcycling workshops, eller noget helt femte. Så hører vi meget gerne fra dig. I Gjethuset giver vi plads til spirende kulturskabere, og eksempelvis er De Unges Tøjmarked en ide startet af en tidligere elev fra Frederiksværk Gymnasium. Som kulturhus ønsker Gjethuset at skabe aktiviteter sammen med andre og skabe nærværende kulturelle oplevelser.

Brænder du inde med nye ideer eller initiativer, er du altid velkommen til at kontakte projektleder Christina på christina@gjethuset.dk