Vi arbejder for et kulturhus, der også er åbent for de unge. Et kulturhus hvor unge i Halsnæs også kan udfolde sig kreativt. Vi har fokus på talentudvikling (både bag og på scenen), vækstlagsmusik og gennem projekter med vores samarbejdspartnere Kulturmetropolen, Halsnæs Kommune, Folkely, Frederiksværk Forum m.fl. inviterer vi unge til at være en del af kulturlivet i Halsnæs.

Suburban Grrls 2023

UrbanGrrls er andet end et talentprojekt. Det er en bevægelse, og en række lokale aktiviteter for deltagere, som måske ikke er nået så langt i deres musikalske udvikling og som er tryggere ved et helt lokalt initiativ. I 2023 springer Ishøj, Albertslund, Køge, Halsnæs, Roskilde, Furesø, Herlev derfor ud med en række lokale aktiviteter under navnet SuburbanGrrls. Det kan I også godt glæde jer til.

Vi er i fuld gang med at planlægge et program for SuburbanGrrls og starter langsomt op med rekruttering snart. Er du interesseret i at deltage i et talentforløb, laver du urban musik, er du kvinde så skriv gerne til os på manisha@gjethuset.dk

U25 – rabatter for unge under 25 år

Under vores program kan du finde kategorien U25. Her finder du de koncerter vi har særlige priser til for unge.

Er I en større klasse eller gruppe af unge der vil ind og opleve en koncert, show eller forestilling så kontakt os gerne for et godt tilbud på billetter Manisha@gjethuset.dk.

Nye Skud – 12.maj 2023

Program (Kommer snart)

Spillested og Festival giver lokale plads i rampelyset

Gjethuset og Folkely Festival har sat deres fælles kræfter ind for at løfte den lokale musikscene. Ved at invitere fire bands og kunstnere med tilhørsforhold til Halsnæs, ønsker de at give et rygstød til det musikalske vækstlag. Det hele skydes igang d. 12 maj 2023 med en koncert med de ‘Nye skud’ i Gjethuset.

Spilletstedet Gjethuset i Frederiksværk og den nye Folkely Festival i Hundested er gået sammen om en passion de begge har, nemlig den nyskabte original musik i Halsnæs. Fire lokale bands og kunstnere med tilhørsforhold til Halsnæs er blevet inviteret til at vise deres kunnen til en koncert i Gjethuset d. 12 maj 2023, hvor konceptet ‘Nye skud’ fyres af. Her vil de give de fremmødte mulighed for at se og høre det bedste af, hvad Halsnæs har at byde på. Derudover vil et band eller en artist få mulighed for at udfolde sig endnu mere, da de udvælges til at spille på Folkely Festival til sommer.

Kreative værksteder, markeder og andre ideer

Sidder du med en god ide? Måske drømmer du om kreative værksteder, en croquis-aften, en koncertrække arrangeret med fokus på nye artister, upcycling workshops, eller noget helt femte. Så hører vi meget gerne fra dig. I Gjethuset giver vi plads til spirende kulturskabere, og eksempelvis er De Unges Tøjmarked en ide startet af en tidligere elev fra Frederiksværk Gymnasium. Som kulturhus ønsker Gjethuset at skabe aktiviteter sammen med andre og skabe nærværende kulturelle oplevelser.

Brænder du inde med nye ideer eller initiativer, er du altid velkommen til at kontakte christina@gjethuset.dk