Bliv medlem af Halsnæs Børneklub i Gjethuset.

TILMELD DIG BØRNEKLUBBENS NYHEDSBREV OG MODTAG TILBUD, INFORMATION OG RABATKODER.


Halsnæs børneklub byder på spændende events året rundt for børnefamilier!

Børneklubben er for familier med børn i alderen 2-14 år, og et samarbejde med Bibliotekerne i Halsnæs Kommune.

Tilmeld jer børneklubben og modtag løbende nyhedsbreve med gode tilbud og informationer om børneevents i Gjethuset og Halsnæs Kommune.

Tilmeld jer børneklubben og få gode tilbud og informationer om børneevents i Gjethuset og i Halsnæs Kommune.

Børneklubbens fokus er at skabe mere kultur i børnehøjde, hvor det er muligt at dyrke fællesskaberne. Oplevelserne skal danne grundlag for dette, og sammen kan vi give en masse nye generationer bekendtskab med kultur i bred forstand.

Ulrik Münster-Swendsen, kunsterisk og administrativ leder af Gjethuset, fortæller om Halsnæs Børneklub;

Tanken er, at samle en masse børn og familier i en kulturelbørneklub. Vi vil bruge klubben som afsæt til at skabe tilbud der henvender sig direkte til børnene. Vi vil blive ved med, at have de store “børneartister” fra Ramasjang osv. men visionen er at udvikle flere kulturelle tilbud i mange andre retninger. Vi har mange drømme og ideer til hvad vores nye klub kan indeholde og pt arbejder vi med workshops, teaterdage og maledage i galleriet, efterårsferieaktiviteter, LAN-party, LEGO byg. Osv. Jeg håber også at klubben kan tiltrække lokale kræfter, som har lyst til at være med til at skabe og gennemfører arrangementer”.

Det koster ikke noget at være med i Børneklubben. At være medlem betyder til en start modtagelse af nyhedsbreve og rabatlinks til udvalgte børneevents.

Børneklubben findes også på facebook – Kom med i gruppen HER 

Se kommende arrangementer for børn HER