En verden af muligheder i Nordsjællands smukkeste kulturhus!
Velkommen i Gjethuset!

Lyset falder blødt fra de majestætiske vinduer og lyser de store rum op, der suser af fortidens kanonkræfter. Samtidig summer husets moderne teknik og mødefaciliteter – helt opdaterede til dit næste event. Vi samarbejder med bl.a. GoTeam som tilbyder teambuilding og underholdning til både store og små events.

Gjethusets smukke omgivelser kan lejes til enhver form for arrangement. De godt 300 år gamle mure indrammer i alt ca. 1000 kvadratmeter uanede muligheder – fra professionelle møder til konferencer og messer.

Nordfløjen:

Gjethusets nordligste længe er perfekt til intime møder og mindre konferencer. Her er både mulighed for at hejse et stort eller et mindre lærred, benytte projektor og scener med AV-udstyr, der kan sættes op til enten en konferencier, talere eller det store koncert-setup. Desuden har Nordfløjen udgang til gårdhaven foran Gjethuset, som kan indrages i dit indedørs event.

Koncertsalen

Koncertsalen er husets største rum omkranset af de ikoniske, småsprodsede vinduer og pyntet med originale, ornamenterede støbejerns-ovnplader. Den store scene kan både bruges til koncerter, debatter eller større konferencer. Salen er ekstremt fleksibel og kan besidde op til 490 gæster eller 600 stående, eller man kan gøre salen lille og intim alt efter behov. Her kan være på til 1300 stående gæste, hvis vi åbner væggene op og inddrager caféen.

Caféen

Det første rum, du møder, når du træder i caféen. Du bliver med det samme overvældet af husets storladne konstruktion, og øjnene trækkes opad i husets enorme hvælving med fritlagte spær. Her kan du sidde ved runde borde og nyde morgenmad og debatter, foredrag eller mindre koncerter. Alt teknisk udstyr kan sættes op her også i alle størrelsesskalaer.

Sydfløjen

Her er lyset og stemningen ren og enkel – og med masser af rum og luft. Her har vi ofte vores kunstudstillinger. Rummet kan rumme op til 400 spisende gæster, og der er uanede mulighed i det store, åbne rum lige fra gruppeseancer, workshops til langbordsspisning og messestande.

Priser

Obs. Priserne er vejledende og afhænger af de specikke behov.

Koncertsal: 10.000 kr. for hverdage/ 15.000 kr. for weekenddage (pr.dag)

Nordfløjen: 3.000 kr. for hverdage/ 5.000 kr for weekenddage (pr.dag)

Café: 3.000 kr. pr. for hverdage/ 5.000 kr for weekenddage (pr.dag)

Sydfløjen (Galleri): 6.000 kr. for hverdage/ 12.000 kr. for weekenddage (pr. dag).

Kontakt

Vi sidder klar til at tale med jer, om mulighederne for jeres forretnings-events, profesionelle møder eller konferencer, firmafester, prisoverrækkelser, tv-optagelser eller foto-shoots, borgermøder, forretningsmiddage eller noget helt andet.

Tøv ikke med at kontakte os og høre om mulighederne i Gjethuset.

Kontakt Pia Wind Christensen på pia@gjethuset.dk eller tlf. 4119 3586.

Teknik & AV-udstyr
Gjethuset råder over mikrofonsystemer, projektor og lærreder, flip-over, whiteboards, overhead-projektor, mobilscene mm.
Dette udstyr udlejes til brug for arrangementer i Gjethuset. Indhent tilbud – og vi finder en samlet løsning for dit arrangement!
Kontakt teknik@gjethuset.dk

Transport til Gjethuset: 

Gjethuset samarbejder med busselskabet Book1Bus.

Lad Book1Bus hente jer i samlet flok og bliv kørt direkte til Gjethusets hovedindgang.

Book1Bus har erfaring med at køre firmaer både i forbindelse med kurser, konferencer, teambuilding aktiviteter mm.

Book1Bus har både minibusser med plads til 20 personer samt store turistbusser med plads til 60 personer.

Gjethuset anbefaler Book1Bus til alle slags kørsler.

Indhent et tilbud hos Book1Bus her: https://book1bus.dk/priser