Gjethusets åbningstider

Billetter og gavekort kan købes på denne hjemmeside – se under program.

Åbningstider

I forbindelse med udstillinger i galleriet kan der være andre åbningstider. Åbningstiden for udstillingerne finder du her

Åbningstider (Pr. 1.marts) 

Tirsdag: 12-16

Onsdag: 12-18.30

Torsdag: 12-16

Fredag: Lukket – Men mulighed for at kontakte os på Tlf. 40705030

Billetter og gavekort kan købes her på hjemmesiden – se program her 

Gjethuset er et aktivt musik og kulturhus, som danner rammen om alt lige fra rockkoncerter og konferencer til børneteater, professionelt turnéteater, kammermusik & internationale udstillinger. Nord for København er vi det største og ikke mindst smukkeste kulturhus – alene bygningen i sig selv er et besøg værd.

Selvom vi geografisk er placeret yderst i hovedstadsregionen har vi en ambition om at levere et mangfoldigt program af høj kvalitet. Vi tør satse både stort og småt – og gør det med succes.

Billetter

Billetter kan købes på Gjethusets hjemmeside –  Klik her for at se hele programmet.

Billetter skal medbringes til koncerter enten på print eller digitalt på smartphone/tablet.  Spar gerne papiret – og medbring billetterne på din telefon!

Vi refunderer ikke billetter medmindre et event bliver aflyst. Billetkøbere vil få direkte besked via mail eller sms hvis et event bliver flyttet eller aflyst.  Nb. mails kan havne i en kundes spam-filter.

Kapacitet

Gjethuset råder over næsten 2.000 kvadratmeter som omfatter koncertsal, scene, caféområde, udstillingslokale, mødelokaler, konferencefaciliteter, omklædningsrum m.m.

Parkering/ Offentlig transport

Foran Gjethuset ligger en stor parkeringsplads (Gratis parkering). For handicaptransport er det muligt at køre helt op til Gjethusets indgang og sætte af (parkering dog ikke tilladt foran Gjethuset).

Ankommer du med offentlig transport ligger Gjethuset cirka 6 minutters gang fra Frederiksværk Station.

Teater/Koncertsal:
Stående – 1300 per.
Siddende – 480 per.
Nordfløj:
Stående – 180 per.
Siddende – 85 per.
Udendørs:
3300 per.

Antal medarbejdere
8 faste og et stort antal frivillige

Gjethuset drives som selvejende institution.