Gjethuset er et aktivt musik og kulturhus, som danner rammen om alt lige fra rockkoncerter og konferencer til børneteater, professionelt turnéteater, kammermusik & internationale udstillinger. Nord for København er vi det største og ikke mindst smukkeste kulturhus – alene bygningen i sig selv er et besøg værd.

Selvom vi geografisk er placeret yderst i hovedstadsregionen har vi en ambition om at levere et mangfoldigt program af høj kvalitet. Vi tør satse både stort og småt – og gør det med succes.

Billetter

Billetter kan købes på Gjethusets hjemmeside-  Klik på fanebladet Program for at se hele kalenderen.

Billetter skal medbringes til koncerter enten på print eller digitalt på smartphone/tablet.  Spar gerne papiret – og medbring billetterne på din telefon!

Vi refunderer ikke billetter medmindre et event bliver aflyst. Billetkøbere vil få direkte besked via mail eller sms hvis et event bliver flyttet eller aflyst.  Nb. mails kan havne i en kundes spam-filter.

Kapacitet

Nb. Kapaciteten er lige nu ændret pga restriktioner pga. situationen med covid-19. Kontakt Gjethuset for mere info.

Gjethuset råder over næsten 2.000 kvadratmeter som omfatter koncertsal, scene, caféområde, udstillingslokale, mødelokaler, konferencefaciliteter, omklædningsrum m.m.

Parkering/ Offentlig transport

Foran Gjethuset ligger en stor parkeringsplads (Gratis parkering). For handicaptransport er det muligt at køre helt op til Gjethusets indgang og sætte af (parkering dog ikke tilladt foran Gjethuset).

Ca. 8 minutters gang fra Frederiksværk Station.

Teater/Koncertsal:
Stående – 1300 per.
Siddende – 480 per.

Nordfløj:
Stående – 180 per.
Siddende – 85 per.

Udendørs:
3300 per.

Antal medarbejdere
9 faste og et stort antal frivillige

Gjethuset drives som selvejende institution.

Transport til Gjethuset

Skal dit besøg til Gjethuset være ekstraordinær, så lad Book1Bus stå for at få jer sikkert frem og hjem igen.

Gjethuset samarbejder med busselskabet Book1Bus, som har stor erfaring med buskørsel i enhver art. Book1Bus har både minibusser samt store turistbusser.

Busserne har tilmed lift, så de kan medtage kørestolsbrugere, skulle der være behov for det.

Få et tilbud hos Book1Bus her: https://book1bus.dk/priser