Info
 • Dato
  6.
  Maj
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  340 kr.
 • Genre
  Andet, Pop

Danser med Drenge // Obs. flyttet til 2022

 

Gjethuset præsenterer:

Danser med Drenge: Koncert-festen fortsætter i 2021

Efter et forrygende 25-års jubilæum i 2018 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncert-festen i 2022, og det bringer dem selvfølgelig også til Gjethuset!

Det bliver det erfarne bands 23. koncert-turne siden debuten i 1993. Og som de fleste ved, har Danser med Drenge for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden og har siden starten spillet over 700 koncerter.

Hit i hjerterne

Danser med Drenge har et stærkt tag i publikum i hele landet, også her i Frederiksværk, og fans skråler begejstret med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: ‘Hvorlænge vil du ydmyge dig?’ – ‘Aldrig undvære dig’ – ‘Er der nogen i himlen?’ – ‘En dejlig morgen’ – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære Lillesøster’ og ‘Griber du mig når jeg falder?’

Besætningen denne aften

Det er Rie Rasmussens der står for den stærke vokal og Klaus Kjellerup’s tekster. De øvrige medlemmer i bandet er Henrik “Onkel” Stanley Møller på sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer, den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

OBS:
Stående koncert
Dørsalgstillæg 20,-
Overtøj og større tasker skal i garderoben