Info
 • Dato
  11.
  September
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  340 kr.
 • Genre
  Andet, Pop

Obs. Udskudt //Danser med Drenge

Kære gæster

På baggrund af situationen med Covid-19 er koncerten med Danser med Drenge udskudt til d.11.september 2020.

Billetter købt til den 25.april kan sagtens benyttes til koncerten d. 11.september.

Hvis du ønsker at refundere billetterne, kontakt venligst gjethuset på gitte@gjethuset.dk – Oplys venligst: Dit ordrenummer (billetten) og kontonummer samt reg.nummer. Deadline for refundering af billetter købt til 25.april er 1.maj 2020.

Vi håber at se jer alle i Gjethuset når vi igen kan åbne op for en masse spændende oplevelser!

 

Gjethuset præsenterer:

Danser med Drenge: Koncert-festen fortsætter i 2020

Efter et forrygende 25-års jubilæum i 2018 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncert-festen i 2020, og det bringer dem selvfølgelig også til Gjethuset!

Det bliver det erfarne bands 23. koncert-turne siden debuten i 1993. Og som de fleste ved, har Danser med Drenge for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden og har siden starten spillet over 700 koncerter.

Hit i hjerterne

Danser med Drenge har et stærkt tag i publikum i hele landet, også her i Frederiksværk, og fans skråler begejstret med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: ‘Hvorlænge vil du ydmyge dig?’ – ‘Aldrig undvære dig’ – ‘Er der nogen i himlen?’ – ‘En dejlig morgen’ – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære Lillesøster’ og ‘Griber du mig når jeg falder?’

Besætningen denne aften

Det er Rie Rasmussens der står for den stærke vokal og Klaus Kjellerup’s tekster. De øvrige medlemmer i bandet er Henrik “Onkel” Stanley Møller på sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer, den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

OBS:
Stående koncert
Dørsalgstillæg 20,-
Overtøj og større tasker skal i garderoben