Info
 • Dato
  1.
  November
  2018
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  250 kr.
 • Genre
  Rock

The Savage Rose

Live
Dørene åbner en time inden koncertstart
Nummererede siddepladser

Knap er et fest-år slut, før et nyt kan begynde. I 2017 kunne The Savage Rose fejre deres 50-årsjubilæum på musikscenen. I 2018 er det så bandets uomtvistelige omdrejningspunkt og dette års vinder af en Steppeulv for årets vokalist, Annisette, der kan fejre sin 70 års fødselsdag.

Efter et triumftog af et jubilæumsår er Annisette og The Savage Rose igen klar til at blæse os omkuld. Denne gang er det landets større koncerthuse der står for tur, når det legendariske band rejser landet rundt.

The Savage Rose, med Annisette som bandets kerne, har været med til at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som kunstart. Det er ikke kun musikken der har været med til at sætte The Savage Rose på verdenskortet også bandets, og i høj grad Annisettes, politiske og holdningsbaserede tilgang til de svage i samfundet og verden, gør The Savage Rose bemærkelsesværdige og aktuelle dengang som i dag.

I forbindelse med 50 årsjubilæet oplevede The Savage Rose en sand stjerneregn fra både publikum og anmeldere. Året bød både på et nyt, anmelderrost album ”Homeless” og ikke mindre end 44 koncerter i både ind- og udland. Helt så tæt pakket bliver 2018 ikke, men det bliver til gengæld en helt særlig koncertoplevelse, når The Savage Rose tryllebinder landets koncerthuse.

Annisette: Vocal
Naja Rosa Koppel & Amina Carsce Nissen: Background Vocals
Nikolaj Hess: Piano, Hammond and additional keys
Rune Kjeldsen: Guitar
Jacob Haubjerg: Bass
Anders Holm: Drums
Frank Hasselstrøm: horns and keys

Dørsalgstillæg: 25,-