Gjethuset er generelt handicapvenligt indrettet med store adgangsdøre, niveaufri adgang til hele huset og toiletfacilitetter.

Ved siddende koncerter bliver der allokeret ekstra plads til kørestolsbrugeren og vi forsøger at tilgodese evt. behov der måtte være.

OBS:
Gennem vores hovedindgang er det muligt at få en alm. kørestol igennem, er kørestolen elektrisk skal vores anden indgang benyttes. Kontakt vores venlige personale ved ankomsten eller i vores åbningstid op til koncerten. Vi hjælper gerne!

Ledsagerordning
Gjethuset er en del af ledsagerordningen, hvilket betyder at personer med ledsagerkort kan få en ledsager med gratis ved køb af billet i Gjethuset.
Kontakt Gjethuset for at få ledsagerbillet og købe billet. Ved nummererede siddende koncerter er det vigtigt for at kunne garantere samlede pladser.

Ved bestilling af ledsager billet – køber du en billet og ledsagerbilletten vil typisk blive lagt i indgangen til selve eventen, hvor du ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort afhenter billetten til koncerten.