Aktuelle udstillinger: 

9.September – 27.oktober : JAN UTZON  – Fernisering:  9.september kl. 13.00-15.00 

Åbningstider: 
Tirsdag-Fredag: 12:00-16:00 
Aftenåbent: 13.09., 27.09. & 11.10. 18:30-20:30 
Udstillingen er desuden åben i forbindelse med koncerter, foredrag, etc. 

JAN UTZON (Født 1944). “Hele mit liv har jeg tegnet, malt, modelleret og lavet skulpturer i mange forskellige materialer. Dette er foregået sideløbende med mit virke som arkitekt.Som arkitekt og kunstner er jeg altid blevet inspireret af naturen og omgivelserne i de mange forskellige kulturer jeg har oplevet.Jeg har også i mit arbejde med ”kunst” været inspireret af fisk, der fremstår her som abstrakte skabninger.

Her på udstillingen kan De se forskellige kunstværker der er frembragt over tid, sammen med et udvalg af de projekter jeg har udviklet som arkitekt.Hvor projekterne er min fars (Jørn Utzon), med mig som medarbejder, vil det fremgå af teksten. Arkitekt fra 1970, uddannet i Australien og Danmark.

Tegnet forskellige projekter i Danmark, Hawaii, Schweitz, Portugal, Tyskland, Sverige, USA, Kina, Zimbabwe, Malawi, Angola, Syd Afrika, Mocambique, Mexico, hvor jeg også har boet.

Desuden har jeg arbejdet sammen med min far Jørn Utzon, i Danmark, Kuwait, Spanien og Australien. Senest i Sydney med renovering af Operahuset” – Jan Utzon. 

 

18.-19. November  – Årets Kunstnernes eget Julemarked – Gratis entre .

Åbningstider: 10-16. 

Kunst, kunsthåndværk og et strejf af jul.
Cafeén serverer gløgg og æbleskiver!

Se folder om udstillingsfolder her: 

Kommende udstillinger: 

 

Om Gjethusets Galleri 

Galleriet ligger i Gjethusets sydfløj, hvor de høje lofter, rå vægge og smukke lysindfald danner rammerne for udstillingerne. Rummet giver plads til mange typer udstillinger, og vi har typisk 4-6 forskellige udstillinger om året. Oplev forskellige typer kunst i de smukke lokaler. 

Spørgsmål vedr. udstillingsmuligheder rettes til kunstnerisk og administrativ leder Ulrik Münster-Swendsen på ulrik@gjethuset.dk.

Åbningstider

Ferielukket: 25.juli-14.august 2023

Tirsdag-Fredag: 12.00-16.00

Mandag: Lukket

Weekend og helligdage: Vejl. lukket – men der kan være særåbent – se under aktuelle udstillingen.