GJETHUSET PRÆSENTERER

FROM MY SECRET CONTAINER
Udstilling v/ Billedkunstner Flemming Stensballe
featuring Feel Haben Good

Fernisering: 28.oktober kl. 13.00-16.00
Udstillingsperiode: 28.oktober -29.november 2018

Åbningstider:

Tirsdag – fredag: 12.00-16.00

Lørdag : 10.00-13.00

Søndag: 14.00-17.00

OBS. Åbningstider Det er muligt at se udstillingen i weekenden d. 17.-18.november – dog gør vi opmærksom på at der denne weekend er julemarked i Gjethuset.

Udvalgte onsdage med kunstneren: 14. november og 28.november: 18.-20.00

Billedkunstner Flemming Stensballe i Gjethuset

Gjethuset præsenterer næste udstilling: From my secret container. En udstilling af billetkunstner Flemming Stensballe i samarbejde med Feel Haben Good. Fernisering d. 28.oktober kl. 13.00.

Gjethusets inviterer til fernisering på den nye udstilling med Flemming Stensballe d. 28.oktober kl. 13.00-16.00- med livemusik med duoen “Kaffeorkestret” .
Stig Skovlind og hans guitarist Nicolai Levring fra deres orkester Kaffeorkestret er blevet inviteret til fernisering og har lovet at være lydkulisse og bringe musikalsk skønhed ind over ferniseringen på udstillingen From my secret container. Med Stig’s danske, poetiske sange bliver der bragt en ekstra eftertænksom dimension ind i oplevelsen for ikke at tale om musikalsk overskud og glimt i øjet.

Flemming Stensballes indre container
Billedkunstner Flemming Stensballe har arbejdet som full time kunstner siden 1990 – Han er selvlært og er egentlig oprindelig uddannet indenfor shippingbranchen. Stensballe har været særlig inspireret af de farverige Cobra-kunstnere – noget der var med til at sætte ham i gang som kunstner. Flemming Stensballe arbejder næsten udelukkende med acryl på lærred, men har også arbejdet og udviklet en stil indenfor collage.
Han er fascineret af genbrug og bruger tid på at finde udsmidte materialer, som han så efterfølgende bearbejder til en ny status i collager, malerier og skulpturer.

Hans personlige stil er efter en lang og om sig gribende frigørelsesfase, landet i et udtryk, hvor Stensballe kombinerer inspirationerne fra fortiden med indtrykkene fra nutiden og indarbejder begge dele i sin personlige stil.

”Vi har alle en indre og hemmelig container, hvor vi samler indtryk og ideer i. – Jeg har en hel særlig indre og mange ydre containere, hvor jeg finder nogle af de ting og materialer, som jeg senere bruger i mine værker. Når jeg har upcycled de fundne materialer, kan en lille ting der er smidt ud, få en hovedrolle i en ny collage”, fortæller Flemming Stensballe om den kommende udstilling, der kan oplevelses i perioden 28.oktober til 29.november 2018.

Upcycling og Feel Haben Good
Budskabet med Flemming Stensballes værker er at få iagttageren til at se elementerne, der bliver brugt, i et nyt lys. Og som del af udstillingen har Stensballe fået følgeskab af med-udstillerne FEEL HABEN GOOD som også arbejder med upcycling og industriel belysning. Upcycling er at give ting ny værdi – en værdi som har haft sit tid, men som idag bliver set i et andet lys og dermed får merværdi. Netop dette er budskabet i upcycling – at vi ikke bare skal smide alt ud. FEEL HABEN GOOD komplementerer mine værker og sætter dem i et nyt lys med den historie, som deres belysningsinstallationer indeholder.
Følg Flemming Stensballe på instagram @flemmingstensballe og www.flemmingstensballe.dk
Besøg ham på hans atelier på Kronborg 16 B, 3000 Helsingør efter aftale på mobil 29273596
Følg FEEL HABEN GOOD på @feelhabengood og på Facebook. Besøg dem i deres showroom på Auderød Byvej 10A, 3300 Frederiksværk efter aftale på mobil 60167013.Gjethuset har 4-5 udstillinger årligt.

Det er gratis at besøge Gjethusets udstillinger.

Det er muligt at få åbnet op til udstillingen uden for åbningstider for større grupper – Kontakt os på gjethuset@gjethuset.dk eller ring til os på 40705030