Kommende udstillinger: 

15.10 – 11.11 ANNE BRODERSEN – “Transformation” 

Fernisering 15.10.22 – 13:00-15:00

Åbningstider 
Tirsdag-Fredag – 12:00-16:00 
Tirsdag d. 18.10., 25.10., 01.11. & 08.11. holder udstillingen også åbent fra 18:00-20:30. 
Udstillingen er desuden åben i forbindelse med øvrige aktiviteter i huset i udstillingsperioden. Se program her.

Oplev Anne Brodersens udstilling “Transformation.” En udstilling med værker, der har rod i fortid, nutid og fremtid. Anne Brodersens kunstverden bevæger sig omkring gamle kulturer, myter, etnografica og natur, og hun er inspireret af sine rejser – fysiske rejser såvel som drømmerejser. 

Værkerne er er skabt af håndlavet og tjæret papir, træ, tryk, broderi, sting og små fundne objekter. I de fleste værker forsøger hun at formidle sin fascination af kræfterne i naturen og værdierne i traditionelle kulturer. 

Den tyske sociolog Max Weber mente, at “den moderne verden er blevet affortryllet. Vi har behov for at tillægge tingene i verdenen dybere betydning og mening – vi har behov for at genfortrylle verdenen.” Og med det in mente prøver Anne Brodersen at skabe værker der transformere indtryk til udtryk. 

22.03 – 28.04.2023 – INTERAKTION 

Skulptur & Collage 

Bernhard Lipsøe & Lulu Toft 

Kunstnerne Bernhard Lipsøe og Lulu Toft har på hver sin vis ladet sig inspirere af Gjethusets store rum og skabt udstillingen “Interaktion.” 

 

Om Gjethusets Galleri 

Galleriet ligger i Gjethusets sydfløj, hvor de høje lofter, rå vægge og smukke lysindfald danner rammerne for udstillingerne. Rummet giver plads til mange typer udstillinger, og vi har typisk 4-6 forskellige udstillinger om året. Oplev forskellige typer kunst i de smukke lokaler. 

Spørgsmål vedr. udstillingsmuligheder rettes til kunstnerisk og administrativ leder Ulrik Münster-Swendsen på ulrik@gjethuset.dk.