Info
 • Dato
  18.
  Marts
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpris
  295 kr.
 • Genre
  Pop

Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos Lev Livet

Dodo & The Dodos lægger igen spillestederne ned, når de fortsætter deres Lev Livet-turné i foråret 2023.

Om du befinder dig i øst eller vest, nord eller syd, kan du se frem til en hitparade i særklasse. En hitparade, hvor vi alle får lov til igen at stå skulder mod skulder.

Lev Livet-turnéen indbyder til at sætte lidt mere kulør på tilværelsen. Det bliver også en uformel stund, hvor du får mulighed for at opleve et af Danmarks mest velspillende orkestre, der garanterer velkendte ørehængere til alle der vil holde en fest..

Som nogle af Danmarks fremmeste pop-ambassadører, der gennem næsten fire årtier har spillet i alle afkroge af landet, kan der ikke slåes en tyk nok streg under, hvor meget Dodo & The Dodos glæder sig til at besøge scener i nær og fjern.

Dodo & The Dodos er et dansk poprockband, som blev dannet i 1986. De hittede i dansk radio i 1980’erne med velkendte sange som “Vågner i natten,” og “Vi gør det vi ka li’.” Dodo & The Dodos vækker fortsat glæde både blandt dem, som forelskede sig i bandet i 80’erne, men også blandt nye generationer. Denne aften i Gjethuset er derfor den perfekte familie-udflugt, hvor i sammen kan få en koncertoplevelse udover det sædvanlige.

Genhør alle klassikerne her

OBS stående