I Halsnæs Kommune bor Halsinutten. Den er vores allesammens maskot og elsker at lege med alle børn i hele Halsnæs. Halsinutten er et skønt fabeldyr formet som Halsnæs Kommune og den er Maskot i Halsnæs børneklub!

Halsinutten har boet i Halsnæs hele sit liv, og den kom til verden da en opmærksom person opdagede dens form gemt i Halsnæs Kommunes omrids. Dens store næse huser alle børnene fra Hundested, Lynæs, Kikhavn og Ullerup. Dens pelsede brystkasse gemmer på Frederiksværk. De store øre passer på børnene i Liseleje, Asserbo og Vinderød. Dens øjne holder øje med alle børnene i Melby. Dens krop krammer børnene i Kregme og Brederød. Vingerne flyver sammen med alle børnene i Auderød. De store fødder går sammen med børnene i Ølsted, Store Havelse og Lille Havelse. Halsinutten kommer altså rundt omkring og passer godt på alle børn i Halsnæs Kommune.

Halsinutten kommer vidt omkring

Halsinutten elsker alt ved Halsnæs og elsker at komme vidt omkring. Den elsker at besøge alle dyrene på de store åbne marker, gå en tur i skoven, sejle på det åbne hav, og besøge alle byerne, hvor børnene er. Til dagligt har Halsinutten fået et sted at bo i Gjethuset, og den flyver rundt mellem de fritlagte bjælker, når mørket er faldet på.

Halsinutten elsker arrangementer for børn for her kan den få lov til at fjolle, danse og lege med børnene. Se arrangementer for børn i Gjethuset her
Læs om børneklubbens projekter og samarbejdspartnere her