Info
 • Dato
  4.
  November
  2018
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Gjethuset
 • Billetpriser
  100 - 130 kr.
 • Genre
  Nycirkus

Kaffe & Kærlighed

One Woman Show
Dørene åbner en time inden
Unummererede siddepladser

 

Et problematisk-akrobatisk, tragikomisk One Woman Show om kaffe og kærlighed eller mangel på samme. ’Kender I det, at selv om man sidder sammen med rigtigt mange, søde mennesker, kan man godt føle sig lidt ensom alligevel?

KAFFE & KÆRLIGHED udspiller sig sammen med, bag, over, blandt og foran publikum. To cafeborde, en dansepæl og en bregne er scenografien. Et forsøg på at få kaffe og måske lidt kærlighed fra en tjener der i allerhøjeste grad lader vente på sig.  Spændt som en flitsbue af utålmodighed,  og indestængt af iver og længsel sættes et stenskred i gang. Via dialog med både sig selv og publikum, sang, dans, desperat Dario Fo, selvhjælps filosofier, frivilligt og ufrivilligt poetisk og perverst virtuost artisteri, folder kvindens længsler sig ud. En pinagtig genkendelig historie.

 

“Camilla Marienhof overbeviser. Kaffe & Kærlighed, der har spillet i Kina, Belgien, Holland og Danmark med stor succes, er sjov og rørende samtidigt. En smuk miniature”…

…”En rørende fysisk komedie om kaffe & kærlighed… eller mangel på samme. Camilla er fysisk komiker og har sin helt egen stil, med en blanding af realistisk absurditet, komik og fysik, der er elegant flettet ind i historien.”

Anmeldelse af Peter Anthonissen i De Morgen, Belgien, Theater aan  Zee 2003